Diskuze

Datum
Vložil
Titulek

Blatenský rock metal vol 3

Pánové a dámy. Za kapelu Samhain Vám chci poděkovat za perfektní servis při BRM vol.3. Skvěle připravené zázemí a péče o kapely, s kterou se moc často nesetkáváme. Jen škoda toho počasí. Ale jinak krásný areál a super akce. Ještě jednou díky a ať se Vám daří. Marcel.

Datum
Vložil
Titulek

Schůze

Tento pátek od 19 hod. se koná členská schůze.

Datum
Vložil
Titulek

fotky...

ahoj kluci...vy teď na soutěžích nefotíte...??...

Datum
Vložil
Titulek

Re: fotky...

Zdravim
naky fotky jsou vyfoceny, ale jeste nebyl cas je dat na internet

Datum
Vložil
Titulek

Výsledky

Ahoj koukal jsme u vás na průběžné výsledky ligy a zjistil jsem, že se od mojich výsledků liší. U vás započítáváte jako ligové družstvo družstvo Chrudim- veterání. Tak jsem se chtěl zeptat jestli uvás byli zapsáni jako liga nebo ne?

Datum
Vložil
Titulek

Co děláte v neděli??

Zdar zdojci, vám se dovolat to je porod :-) . Nejedete zítra do Roudnice?

Datum
Vložil
Titulek

Re: Co děláte v neděli??

Do jáké Roudnice?

Datum
Vložil
Titulek

INFORMACE

Bližši informace k zábavě, která se bude konat 22.srpna budou doplněny v co neklratší době!!!

Datum
Vložil
Titulek

hasičská spartakiáda

včera na akci v pivovaře hlásili že bude v 22.srpna na cihelce nějaká spartakiáda
s kapelama.prosím o podrobnosti
franta

Datum
Vložil
Titulek

Kdyby měl někdo zájem

To je to pravé pro HASIČE!!! Každý hasič rád uhasí nejen nezvladetelný oheň ale i svou žízeň! A proto píší právě Vám!!! Nabízíme potisk PODLOŽEK POD MYŠ do vaší hasičské kanceláře nebo do Vašeho útulného domova, například s fotgrafii vašeho sboru nebo zásahového automobilu co si zvolíte je jen na Vás, dále můžeme potisknout puzzle, hrnky, podtácky pod nápoje, polštářky, nebo plyšové hračky a mnohé a mnohé další předměty. Co takhle si nechat vyrobit originální půllitr s motivem jaký nám pošlete? my pro vás zhotovýme co si zamanete!!!! Pokud by jste měli zájem prosím kontaktujte mě! Buď na tento e-mail nebo na tel. čísle 737952888. Pokud máte zájem zašlu vám jak naše tvorba vypadá!!! Tak potěšte sebe i své hasičské bratry a sestry!!! S pozdravem Dalibor Růžička.

<< 18 | 19 | 20 | 21 | 22 >>

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.